Policie hledá svědky střetu cyklistů

0
389

V pondělí dne 5. července 2021 kolem 16:45 hodiny mimo obec, na místní komunikaci v katastru obce Kadaň na cyklostezce č. 6 ve směru od obce Klášterec nad Ohří na obec Zásada u Kadaně řídil dosud nezjištěný cyklista jízdní kolo. V tomto směru jízdy přibližně 200 metrů před obcí Zásada u Kadaně cyklista při průjezdu mírnou pravotočivou zatáčkou nezvládl řízení, přejel do protisměru, kde se svým jízdním kolem upadl a následně při pádu narazil do přední části jízdního kola Merida, na kterém jela v opačném směru jízdy cyklistka, která vlivem střetu z jízdního kola upadla a utrpěla zranění. Dosud nezjištěný cyklista dopravní nehodu neoznámil a z místa odjel.

Dle šetření policie by se mělo jednat o nezletilého cyklistu ve věku 11-14 let, který měl mít při jízdě na sobě tmavou cyklistickou helmu a tmavé oblečení.

Dopravní policisté hledají svědky nehody a žádají je, aby se přihlásili policii. Uvítáme i informace k osobě cyklisty. Se svým svědectvím se lidé mohou obrátit přímo na dopravní inspektorát v Chomutově nebo na tel. číslo 602 770 482, též i na linku tísňového volání 158.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!