Přihlaste se do běhu „Kočičí tým“ versus „Psí tým“ a podpořte pejsky

0
488
Den 8. srpna připadá na  Mezinárodní den koček a 26. srpen na Mezinárodní den psů.
K této příležotosti se můžete zúčastnit Kočkopsího běhu na podporu psího depozita Litvínov a jejich svěřenců. Běh proběhne od 8. 8. do 22. 8.
Z výtěžku z tohoto běhu bude psí depozitum Litvínov vytvářet nové karanténní místo ve vnitřním prostoru domu a místo pro odchov štěňat bez domova. Svou registraci zakoupíte objednávkou medaile přes profil na fler.cz, zde: https://www.fler.cz/shop/psi-depozitum-litvinov. Medaile bude možné objednat od 15. července.
POČET MÍST JE OMEZENÝ! JEN PRO 200 OBJEDNÁVEK! Pokud se přihlášky nezaplní, ukončuje se  přihlašování 28. 7.
Pokud medaili v eshopu nevidíte, místa jsou vyprodaná. Společně k medaili si můžete zakoupit jakýkoliv upomínkový předmět z naší nabídky. Vše jen v omezeném množství.
Trať bude dlouhá 3 km.
Po objednávce na fleru se Vám vygenerují platební údaje, které jsou potřeba v platbě VČETNĚ VARIABILNÍHO SYMBOLU vyplnit. Pokud údaje nebudou správně vyplněné, nelze platbu spárovat! TUTO CHYBU DĚLÁ 50% BĚŽCŮ!
Platba musí být na transparentním účtě připsána maximálně 14 dní od objednávky, avšak nejpozději 30.7.
Běhat se bude kdekoliv v České republice, daleko od civilizace. Výsledek z běhu není potřeba u virtuálních běhů zasílat. Pokud chcete výsledek zaslat, tak do zprávy na fcb nebo na email:beh@psidepozitum.cz – Vždy přikládejte své jméno a příjmení z objednávky.
Váš běh společně s fotkou a startovací číslem můžete zveřejnit na sociálních sítích nebo v události a označte na něm Psí depozitum Litvínov, které je na Facebooku i instagramu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!