Kapela MODE MACHINE přijede do Music arény Nový Obzor v Mostě

0
497
Kapela MODE MACHINE z italského Milána, která v současné době projíždí se svojí show celou Evropu vůbec poprvé také přijede do České republiky a to do Music arény Nový Obzor v Mostě.
Myšlenka založit Mode Machine vznikla v Miláně, kdy se Salvatore Nigro (synth, sequencer), rozhodl založit novou skupinu společně s hudebníky se společnou vášní pro slavnou kapelu DEPECHE MODE a pro svět elektronických popových zvuků.
Andrea Chirico (kytara, hlas, syntezátor) byl z projektu nadšený stal se skvělou oporou pro kapelu! Je skutečným odborníkem na svět Martina Gorea a používá dokonce stejnou sadu kytar. Francesco D´Aleo (bubny), který vstoupil do kapely se svým drahocenným a základním počátečním zpěvem. Ale zpěvák? Někdo kdo ladí s panem Davem Gahanem! Odpověď byla jednoduchá … Marcello Doglio (hlavní zpěvák). To je Mode Machine. Kapela, která přináší hudbu Depeche Mode kamkoliv mezi ty, kteří se chtějí bavit a tancovat na „nesmrtelné“ hity, projevující úctu k původní kapele !
Otevřeno je od  19 hodin, začíná se ve 20 hodin, vstupné v předprodeji  200 Kč ! 100% garance vrácení peněz v případě zrušení koncertu z důvodů Covid-19 !!
JIŽ ZAKOUPENÉ VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI NA NOVÝ TERMÍN !
Předprodej na Ticketlive.cz, odkaz zde:
https://www.ticketlive.cz/…/depeche-mode-tribute-band-most

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!