Mostecké íčko slaví v úterý svůj den

0
505

Mostecké íčko (Turistické informační centrum) se i letos zapojí do oslav týdne, respektive dne turistických informačních center. V Mostě proběhne v úterý 26. října, kdy pracovnice íčka připraví pro jeho návštěvníky doprovodný program.

Mostečané i turisté budou moci například zhlédnout krátký film z 25. setkání hornických měst a obcí, které se nedávno konalo právě v našem městě. Prohlédnout si bude možné nové propagační předměty k jezeru Most či novou dětskou brožuru. A pro ty, kteří rádi soutěží je připravený malý kvíz o ceny. Nebo si zkrátka jen přijďte posedět a popovídat. Každý návštěvník také získá malý dáreček a pro děti jsou připravené balonky.

První ročník akce proběhl v roce 2019 a konal se i se zapojením města Mostu. Vloni akci bohužel neumožnila uskutečnit koronavirová situace. Ve vazbě na Světový den pro rozvoj informací vyhlásila Asociace turistických informačních center České republiky Týden turistických center na dny 25. až 31. října 2021. Týden je zvolen záměrně proto, aby si každé zapojené íčko mohlo vybrat den v týdnu podle své aktuální provozní doby. V Mostě se tedy bude konat 26. října.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!