Mostečan prodával marihuanu, tu měl i ukrytou v termosce, druhý obstarával pervitin

0
519

Dva muži ve věku 31 a 23 let, oba z Mostu,  čelí obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Podle kriminalistů mosteckého TOXI týmu měl jeden prodávat marihuanu a druhý poskytoval pervitin. Oba jsou vyšetřováni na svobodě a hrozí jim až pětiletý trest odnětí svobody.
Mladší z dvojice měl dle policie loni i v letošním roce obstarat a následně prodat neméně ve 35 případech za různé finanční částky nejméně 60 gramů marihuany. Policisté hlídkové služby u něj i drogu zajistili a to při běžné  silniční kontrole v Mostě, když ho zastavili v nočních hodinách a uvnitř auta ucítili zápach marihuany. Následně konopí objevili v plastových sáčcích ukrytých v termosce. Rostlinný materiál zajistili a odeslali k provedení odborného zkoumání. Expertizou byla v sušeném materiálu prokázána přítomnost účinné látky THC.
Druhý obviněný, 31letý Mostečan, měl v období jednoho měsíce letošního roku v Mostě obstarat a následně prodat nejméně v 5 případech pervitin jinému. Muž je stíhán na svobodě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!