Nominace na „NEJ“ Krušných hor jsou prodlouženy!

0
1008

Destinační agentura Krušné hory prodlužuje nominaci „Krušnohorská NEJ za rok 2021“ až do 30. dubna.

Veřejnost může opět ocenit nejvydařenější novinku v oblasti cestovního ruchu v Krušnohoří.

Turisté nejen z Ústeckého kraje mohou nominovat do soutěže tu novinku, která je v roce 2021 nejvíce oslovila. „Může to být akce, zážitek, nově otevřená restaurace, ubytování nebo třeba propagační materiál, nový časopis o cestování, aplikace, webové stránky, prostě cokoliv, co podporuje cestovní ruch v regionu. Podmínkou je, aby se jednalo o novinku z oblasti Chomutovska, Mostecka, Litvínovska, Bílinska, Teplicka a horské části Krušných hor. Vzhledem k tomu, že jsme příjem nominací prodloužili o měsíc, ještě je na výběr relativně čas,“ vysvětlila ředitelka Destinační agentury Krušné hory Petra Fryčková.

Jedná se už o třetí ročník této oblíbené soutěže. V nultém testovacím ročníku vyhrály Lázně Teplice, v předloňském prvním ročníku se stal vítězem Funpark Most a loňský druhý ročník vyhrála Zipline Klíny.

Na nominaci svého favorita má každý čas do 30. dubna. Všechny nominované produkty budou poté zveřejněny sociálních sítích a  v médiích. Z nominovaných produktů poté vybere vítěze veřejnost při hlasování na sociálních sítích. Nominace posílejte na info@krusne-hory.org a označte je Krušnohorská NEJ. Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Ing. Jana Schillera.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!