Nadace ORLEN Unipetrol vyhlásila další ročník grantového programu

0
424

Nadace ORLEN Unipetrol pokračuje v intenzivní podpoře výuky chemie, přírodních věd a technických oborů na českých školách. Její grantový program vstupuje do pátého ročníku a základní a střední školy se do něj mohou přihlásit se svými projekty v oblasti chemie a přírodních věd již od 1. dubna 2022. Loni získalo ze školního grantového programu 16 základních a středních škol celkem 2,3 milionu Kč! Navštivte www.nadaceorlenunipetrol.cz, kde naleznete všechny potřebné informace.

Nadace ORLEN Unipetrol zahájila svou činnost v roce 2017. Její náplní je intenzivní podpora nadaných studentů, zapálených pedagogů a efektivní výuky chemie, přírodních věd a technických oborů na českých školách. Hlavní snahou je připravit české školství na budoucnost chemického průmyslu. Mezi tři klíčové pilíře tak patří: grantový program pro školy, grantový program pro pedagogy a stipendijní program pro studenty.

Přihlášky pro akademický rok 2022/2023 je možné podávat na školní grantový program od 1. 4. do 30. 5. 2022, na grantový program pro pedagogy a stipendijní program od 1. 6. do 30. 8. 2022. Zájemci z celé České republiky naleznou v daný termín veškeré informace a přihlašovací formulář na stránkách www.nadaceorlenunipetrol.cz.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!