Mostecké fotbalisty čeká v neděli 12. června důležité utkání

0
455

Mostecký Baník odehraje v neděli 12. června od 17 hodin na hřišti v Lounech důležité utkání, ve kterém může slavit postup do ČFL. Očekává se zvýšená fanouškovská podpora i zájem širší veřejnosti o shlédnutí utkání.

Domácí klub FK SEKO Louny očekává zvýšený zájem o utkání a připravuje zvýšená bezpečnostní opatření i ve spolupráci s městkou Policií a Policií ČR. Naši fanoušci, tedy fanoušci hostů budou mít svůj vyhrazený sektor za brankou na ploše mezi hřištěm a umělou trávu. K dispozici zde bude i vlastní stánek s občerstvením. Na vstupu do areálu bude probíhat zvýšená bezpečnostní kontrola zejména na pronášení nebezpečné pyrotechniky. 

Klub FK Baník Most-Souš žádá všechny cestující fanoušky o maximální podporu, ovšem v rámci pravidel fotbalu. Tedy bez používání zakázané pyrotechniky, která může vést k přerušování zápasu nebo ovlivňovat průběh sportovního zápasu. Oba kluby díky tomu mohou čelit disciplinárním sankcím, které mohou ovlivnit i plynulý průběh konce sezóny nebo ovlivnit následující (domácí) zápasy našeho klubu. Děkujeme za spolupráci.

Baník Most-Souš v případě remízy může po zápase v Lounech oslavit po 6 letech návrat do třetí nejvyšší soutěže ČR. Tehdejší klubový předchůdce FK Baník Most v letech 2015 a 2016 zažil dva po sobě jdoucí sestupy, nejpve z 2. ligy (2015) a následně i z ČFL (2016). Klub má v současnosti výraznou naději na návrat do třetího patra českého fotbalu, kde po transformaci funguje ve spojení s Baníkem Souš a usiluje o celkovou obnovu úrovně a ambicí mosteckého fotbalu. 

Utkání proti FK SEKO Louny se hraje v neděli od 17:00 hodin jako poslední utkání 29. kola Fortuna Divize B. Vzhledem k postavení v tabulce potřebujeme uhrát poslední bod pro jistotu prvního místa. 


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!