Minifestival v Radničním parku

0
1061
Už třetí Neděle ve středu rozezní 19. června Radniční park. Na nový projekt multižánrového minifestivalu si pomalu Mostečané zvykají a vydávají se jednou za dva týdny (v sudou neděli) do parčíku vedle magistrátu, aby se zaposlouchali do kvalitní hudby rozmanitých žánrů. Festiválek dostal název Neděle ve středu, protože se koná poslední den v týdnu v centru města. Za podpory města Mostu jej pořádá spolek Malá Paříž.
V programu se střídají umělci mnoha žánrů, kapely, jednotlivci, zpěv za doprovodu i a cappella… Milovníci dobré muziky si zkrátka přijdou na své. Mohou posedět při dobré hudbě a občerstvit se voňavou kávou nebo drinkem. Vstup na koncert je zdarma. Kdo chce ocenit vystupující hudebníky, může tak učinit vhozením peněz do klobouku.
Nejbližší koncert se koná 19. června a v obvyklém čase, tedy od 15 hodin, se v něm posluchačům a divákům představí kapely Wono sito sedne a Druhá lajna a zpěvačka Lucia Chugai.
Neděle 19. 6.
15.00 – Wono sito sedne – autorský pop-rock s českými texty. Členové kapely pochází z různých míst Ústeckého kraje. V jejím čele stojí manželská dvojice Pavla a Jiří Černí. Líbivé melodie jsou podpořeny výbornými texty a jsou nejen skvěle zahrané, ale i výborně zazpívané.
16.00 – Druhá lajna – mostecká hudební skupina, složená z žáků ZUŠ F.L.Gassmanna v Mostě.
17.00 – Lucia Chugai (UA) – ukrajinská jazzová zpěvačka žije dlouhodobě v Praze a disponuje nejen okouzlujícím hlasem, ale i nebývalou pokorou vůči svým spoluhráčům.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!