Taneční studio Kamily Hlaváčikové přivezlo z mistrovství České republiky šest titulů a ocenění za nejúspěšnější klub mistrovství

0
592

0f794612-8ba5-4fdc-bcda-ea58e56b1657Taneční studio Kamily Hlaváčikové právem patří mezi přední taneční špičku a tanečním centrem vzdělávání vrcholové mládeže na Mostecku. O víkendu 11. a 12. června se studio zúčastnilo MČR soutěže Festival Tanečního Mládí. Tanečníci přivezli šest cenných titulů a ocenění za nejúspěšnější klub MČR 2022. Soutěž organizoval Svaz učitelů tance, který je celosvětově druhým nejdéle fungujícím svazem věnujícím se rozvoji tance a to již od roku 1895.

7c808fcd-8cf2-4475-8c51-dafff20dfff3 Taneční studio dokázalo obhájit své tituly, které získalo již v předešlých letech. Na toto mistrovství se muselo probojovat z regionálních kol a povedlo se tak ve všech čtyřech věkových kategoriích. V nejmladší kategorii Miniděti v disciplíně Single Latino formace přivezla děvčata 1.místo za choreografii Cukrárna.  V té samé kategorii jen o trochu starší děvčata ale v jiné disciplíně, a to Show Dance formace přivezly 3. místo za choreografii Sofie první. V kategorii Děti přivezla 2. místo formace, která se jmenuje Step on the Gas! a 5.misto jen v jiné disciplíně a to Show Dance Formace za choreografii Klauní show. V kategorii Junior se povedlo také vybojovat 2. místo, a to za formaci Aldin. V kategorii DSC_0087Dospělí však nejvíce za zářila naše nejstarší soutěžní skupina, které se povedlo vybojovat hned dvě krásná místa a to 1. místo za formaci LA Casa De Papel a 2. místo za formaci Mamma Mia. “ Medaile z MČR jsou oceněním za opravdu náročnou práci, kterou soutěžní skupiny a trenéři vykonávají. A díky tomu tak tvoří dohromady skvěle fungující tým. Zapomenout nesmíme také na rodiče, kteří děti podporují a dělají na soutěžích dětem báječnou atmosféru,“ uvedla šéfrenérka Kamila Hlaváčiková.

Taneční studio dlouhé roky reprezentuje město Most a Ústecký kraj a je nutné dětem, trenérům, rodičům a celému týmu TSKH v této pro ně nelehké době kdy studio bojuje o přežití, pogratulovat a popřát hodně štěstí a úspěchů do dalších let.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!