MATOUŠ LINDA & Wanderwhy & Tadeáš Jezbera v pátek 17. června v ROKÁČI VINOHRADY

0
659
V Rokáči Vinohrady vystoupí 17. června od 20 hodin MATOUŠ LINDA & Wanderwhy & Tadeáš Jezbera.
MATOUŠ LINDA je úplně normální kluk který má rád muziku. Hraje na kytaru a skládá svoje písničky, píše svoje texty, které vyjadřují jeho pocity a uchovává tak svoje prožitky. Hudba je součástí jeho života už od mala, jeho táta je muzikant a mamka mu psala básničky, se kterými se účastnil recitačních soutěží ve škole. Muziku si musel objevit sám, protože i když vyrůstá v prostředí, které se k muzicírování nabízí, nikdo vás nedonutí dělat něco, co sám člověk necítí. Svojí první písničku složil před rokem a od té doby natočil celkem 3 videoklipy. Aktivně vystupuje všude, kde se dá a 2. června vyšla jeho první EP s názvem Cesta mezi hvězdami.
WANDERWHY je alternativní rocková kapela z Lužic u Mostu, založena roku 2019. Mají za sebou dvě zkušební EP nahrané pod svojí režií a v březnu tohoto roku vydali dva nové singly, které nejvíce směřují ke stylu kterým se chtějí vydat. Sestavu kapely tvoří Jirka Habaň (kytara, zpěv), Pavel Vomasta (basová kytara, zpěv) a Michal Vomasta (bicí).
TADEÁŠ JEZBERA je mladý začínající písničkář. Rád zpívá a hraje na kytaru, což doprovází smyšlenými texty z jeho proudu myšlenek. Moc rád hraje lidem a je nejšťastnější, když jim tím může zlepšit den. Věří, že se vám jeho písně budou líbit a že si společný večer v Rokáči užijeme.
Rezervace vstupenek na e-mailu rezervace@rokac-vinohrady.cz
Uveďte jméno, datum koncertu, počet osob a telefonní kontakt. Poté si lístky vyzvednete v den konání koncertu od 19:00 do 20:00.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!