Policisté hledají nové kolegy

0
367

Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje hledá zájemce o práci u Policie České republiky. Máme zájem především o lidi žijící v Ústeckém kraji, kteří chtějí chránit bezpečnost a pořádek v této části naší republiky, mají zájem pomáhat druhým, prosazovat zákonnost a vnímají práci policisty jako celoživotní poslání.

Zástupci Policie ČR v Ústeckém kraji věří, že mezi obyvateli našeho kraje žije řada spoluobčanů, kteří mají pevně zakotvená morální pravidla, chtějí chránit práva ostatních osob, potírat trestnou a jinou protiprávní činnost a ve svém životě zastávat a prosazovat zákon. Právě takoví lidé mají možnost přidat se k Policii ČR, zasadit se o bezpečí v Ústeckém kraji a zlepšovat tak podmínky, ve kterých všichni žijeme.

Pokud uvažujete nad povoláním, které má smysl a zároveň je stabilní, zaručuje dlouhodobou perspektivu, kariérní postup a sociální jistoty, neváhejte Policii ČR osobně, nebo telefonicky kontaktovat na výběrových pracovištích, je samozřejmě možnost obrátit se na personální oddělení prostřednictvím emailu krpu.nabor@pcr.cz, případně zaslat přímo Žádost o přijetí do služebního poměru, kterou naleznete na našich webových stránkách: https://nabor.policie.cz/.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!