Přidejte se k nim! Hasiči hledají nové kolegy

0
455

Krajské ředitelství Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje (HZS ÚK) hledá zájemce o práci na pozici hasič – asistent. Zájemce by měl splňovat několik podmínek jako například dosažené minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou v libovolném oboru, české státní občanství, trestní bezúhonnost, musí být zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý, bez stranické příslušnosti a řidičský průkaz skupiny C by byl výhodou.

Hlavní náplní služební činnosti nových posil by bylo především provádění složitých hasebních a záchranných prací při zásahu s využitím odborností získaných ve specializačních kurzech, kontrola a údržba technických a věcných prostředků, provádění pravidelné odborné a fyzické přípravy.

„Zájemcům nabízíme zajímavou práci v profesionálním hasičském záchranném sboru. Dále stabilitu, jistotu a dlouhodobou perspektivu, stálý růst služebního příjmu, směnný provoz – 24 hodinové služby plus dva dny volna, šest týdnů dovolené a neustálý profesní rozvoj,“ uvedla Tereza Burianová z Krajského ředitelství HZS ÚK.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!