Do Mostu se vrátil Divíšek a pokračuje Rod

0
1515

Prvoligový HC Most představil své první posily. Tou první je zkušený útočník, mostecký rodák, Tomáš Divíšek. Na rozdíl od minulých let se podle vedení klubu Divíšek vrací na dlouhodobé angažmá.

Ve své kariéře působil v týmu pražské Slavie, kde získal dvě zlata jako junior, v NHL působil v týmu Philadelphia Flyers, hrál v AHL za Philadelphii Phantoms. V české extralize odehrál celkem 588 utkání s bilancí 381 kanadských bodů. V sezoně 2004/2005 získal v pardubickém dresu extraligový titul. Další posilou do útoku je Tomáš Rod, který v mosteckém dresu nastupoval již v minulé sezoně. Osmadvacetiletý odchovanec píseckého hokeje se dohodl s vedením na prodloužení účinkování v Mostě i pro nadcházející sezonu. Zkušený útočník, nastupujícím většinou na levém křídle, v kariéře odehrál celkem 50 utkání v extralize, kde nastupoval za HC Pardubice, BK Mladá Boleslav a HC České Budějovice. Navíc odehrál i 11 utkání v kvalifikaci o extraligu. V první lize má na svém kontě celkem 398 utkání. Fanoušci mohli Tomáše vidět v mosteckém dresu v celkem 27 zápasech.

Naproti tomu již nebude oblékat mostecký dres útočník Víta Nedrda, a to kvůli pracovním povinnostem. Nedrda před touto sezonou získal zaměstnání, které mu nedovoluje dále pokračovat v hokejové kariéře, proto ji ukončil. Mužstvo tak přichází o velkého bojovníka a srdcaře. Současně přichází o nejdéle působícího hráče v mosteckém dresu, ve kterém odehrál celkem 481 mistrovských utkání.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!