Přispějte do sbírky na malou Dominiku

0
484
Malá Mostečanka Dominička se narodila se vzácným genetickým syndromem Cri du chat (syndrom kočičího křiku). Ten se projevuje opožděným psychomotorickým vývojem, hyperaktivitou, problémy se soustředěním, řečí a chůzí. Usměvavá čtyřletá bojovnice však nic nevzdává. Pravidelně rehabilituje a cvičí. Navštěvuje běžnou školku s asistentkou a od svých vrstevníků odkoukává spousty věcí.
I přesto, že ji rodina poskytuje co nejvíce péče, podpory a možností, aby se mohla rozvíjet a růst, nedokáže často říci co chce a vyjádřit své emoce, což má často za následek vztekání, pláč a bohužel i bití sama sebe. K výraznému vývoji by ji pomohla delfinoterapie, kterou již absolvovala a přinesla mnoho pozitivních výsledků. Tato léčba je však velice finančně nákladná.

Rodiče se proto rozhodli zorganizovat sbírku prostřednictvím internetové platformy Donio, kde zveřejnili Dominičky příběh. Odkaz na internetovou sbírku:https://www.donio.cz/dominickacriduchat?fbclid=IwAR2MziUp8LpVN0rWDjYW6FvP4epNTRjWCpEmEYOcGMWbULleTMDT1AK4oqw

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!