Předvolební víkend v litvínovské Ponorce a povolební večírek

0
425
V litvínovské  Ponorce se uskuteční předvolební víkend od 22. září s metalovým koncertem a povolebním večírkem Litvínov DO TOHO.
Začíná volební #vikendvponorce. Otevřeno v Hudebním klubu Ponorka – Litvínov je otevřeno již ve čtvrtek 22. září. Od 18:00 tak můžete přijít nejen na pivo či jiný oblíbený drink, ale strávit příjemné odpoledne a večer v litvínovském podzemním klubu. Navíc se před Ponorkou koná Předvolební párty Litvínov DO TOHO #9. Kromě kandidátů a kandidátek bude na místě i stánek Mamarracha s hotdogama.
V pátek 23.9. to můžete vzít kolem volebních místností na koncert, čtyř thrash metalových kapel se zahraničním hostem, Nuclear Intervention Warm-Up.
Sobota 24.9. bude patřit opět hlavně kandidátům Volebního sdružení nezávislých kandidátů, Strany Zelených a České pirátské strany pro komunální volby v Litvínově 2022 – Litvínov Do TOHO. Občerstvení, hudba, zábava… Volím budoucnost, volím číslo 9 – Litvínov do TOHO! a pak jdu s kandidáty do Ponorky na drink. Ponorka je samozřejmě otevřena nejen v sobotu i voličům jiných stran a hnutí.
Ponorka má tento víkend otevřeno od 18:00 ve čtvrtek, v pátek i v sobotu!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!