Nemocnice v Ústí a v Chomutově mají nové hlavní sestry

0
451

Krajská zdravotní má nové tváře ve vedení dvou svých nemocnic. Funkci hlavní sestry Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem vykonává Soňa Brabcová, která zatím zůstává i vrchní sestrou Kliniky úrazové chirurgie Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.

Funkci hlavní sestry Nemocnice Chomutov pak zastává Jana Rejhonová, dosavadní vrchní sestra tamního interního oddělení.

„Na spolupráci s novou hlavní sestrou se těším a jsem rád, že pracovní výzvu přijala. Přeji jí hodně sil, protože k řízení ošetřovatelského personálu v největší nemocnici Krajské zdravotní je úkol nelehký. Jistě zúročí své dlouholeté zkušenosti z kliniky,“ uvedl v souvislosti se jmenováním Soni Brabcové hlavní sestrou Aleš Chodacki, ředitel zdravotní péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

„Magistra Rejhonová přichází na pozici hlavní sestry z postu vrchní sestry chomutovské interny a také hlavní sestru zastupovala. O její fundovanosti není pochyb. V nové roli jí držím palce a věřím, že společně s ní a dalšími spolupracovníky se nám podaří, vedle cíle zkvalitnit zdravotní péči a služby v nemocnici, zajistit všem kolegům zázemí, které odpovídá vyspělému zdravotnictví 21. století,“ řekl Michal Zeman, ředitel Nemocnice Chomutov.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!