Sportovní areál Havraň zve 16. října na den plný nevšedních atrakcí a zábavy

0
433
Sportovní areál Havraň (bývalé koupaliště): https://mapy.cz/s/recefovada ve spolupráci s eMOTOCYKLY.cz zvou dnes 16. října od 9 až do18 hodin na ukončení sezóny.
Co můžete zažít? Můžete si vyzkoušet jízdu na elektrických terénních motocyklech na tréninkových tratích. Připraveny jsou stroje pro dětské jezdce od 6 let až po dospělé, základní výbavu si můžete zapůjčit, nezkušené proškolí.
Na svezení budou i spalovací motocykly MOTO MOST CLUBU pro nejmenší od 4 let, sloužící při trénincích  motokroužku. Po celý den budou probíhat EXHIBICE a jízdy teamových juniorů.
K dokonalé atmosféře celého dne přispěje živá hudba pod záštitou ZUŠ F.L. Gasmanna Most. Zvuk zajistí Tymos.cz a přenos dat TenNet.cz Těšit se můžete na kapely:
Saxofonový orchestr
Druhá lajna
Matouš Linda
Malá modrá obluda
Neodmyslitelnou součástí bude: stánek s občerstvením, který nabídne výtečná grilovaná masa, různé klobásy, točené pivíčko a další dobroty.
KOLOTOČE A ATRAKCE, které přispějí k zábavě pro celou rodinu. VSTUPNÉ je ZDARMA, hradí se jen testovací jízdy a občerstvení. S sebou dobrou náladu, dlouhé rukávy, nohavice a pevnou obuv. O vše ostatní se postaráme my.
T

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!