Na vznikajícím parkovišti v Okružní si můžete již rezervovat místa

0
665
Nové parkoviště nabídne občanům ze sídliště Liščí vrch celkem 207 parkovacích míst. Areál parkoviště bude oplocený a osvětlený a bude zabezpečen kamerovým systémem se záznamem spravovaným městskou policií. Součástí stavby je rozšíření parkoviště u 18. ZŠ o 29 míst. Práce by měly být dokončeny do konce roku 2022.

 

V současné době probíhá výstavba nového hlídaného parkoviště města Mostu „Okružní III“ v ulici Okružní v areálu bývalé 17. základní školy. Město Most bude toto parkoviště provozovat prostřednictvím Městské policie Most.
Areál parkoviště bude oplocený a osvětlený a bude zabezpečen kamerovým systémem se záznamem spravovaným městskou policií. Součástí stavby je rozšíření parkoviště u 18. ZŠ o 29 míst. Práce by měly být dokončeny do konce roku 2022.
Nové parkoviště nabídne občanům ze sídliště Liščí vrch 207 parkovacích míst a bude vybudováno dopravní propojení parkoviště s ulicemi Josefa Ševčíka a Okružní.
Zájemci si mohou již nyní rezervovat parkovací místo. Cena za dlouhodobé stání na hlídaném parkovišti Okružní III. činí 650 Kč vč. DPH/měsíc.
Přihlášku k parkování na novém parkovišti si mohou zájemci osobně vyplnit na služebně městské policie na parkovišti Okružní II., na služebně městské policie na parkovišti v ulici Pionýrů, případně na hlavní služebně Městské policie Most, Vladimíra Majakovského 2150/8.
Formulář je také k dispozici ke stažení on-line na www.mesto-most.cz. Vyplněný formulář je možné odeslat e-mailem na adresu miroslava.fischerova@mp-most.cz.
Pro další informace kontaktujte Miroslavu Fischerovou na tel. 476 448 721 nebo e-mailem na adrese miroslava.fischerova@mp-most.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!