Zajímá vás severská krajina a konkrétně Norsko? Nenechte si ujít diashow s Jirkou Kolbabou

0
351

Jeden z nejznámějších českých dobrodruhů, cestovatel Rádia Impuls a viceprezident Českého klubu cestovatelů JIŘÍ KOLBABA, Vám prostřednictvím svých jedinečných fotografií přiblíží vzdálené severské končiny. Norské království je mimořádně přitažlivou zemí na Skandinávském poloostrově. Země je pětkrát větší než Česko a nabízí každému velké množství nevšedních zážitků, pocitů a dojmů. Projedeme ji celou od jižního Kristiansandu, přes Stavanger, inspirativní Oslo, kouzelný Bergen, fotogenický Ålesund, Bodø, Tromsø až na Nordkapp. Součástí výletu jsou i pohádkové Lofoty a syrové Špicberky.

Besedy s promítáním diapozitivů provází doplňkový kvíz a prostor pro zodpovězení otázek. Jeho přednášky můžeme bez nadsázky označit jako „koncert mluveného slova“, neboť jsou vedeny poutavým způsobem s dokonalou znalostí barvitosti a zvukomalebnosti českého jazyka.

Těšte se na mimořádně emotivní zážitek, plný inspirací pro splnění vlastních cestovatelských snů.

Termín konaní:  pondělí 31.10.2022 od 19:00 hodin
Místo konání: CITADELA, Velká scéna
Vstupné: 220 Kč (pokud je to možné, kupujte si lístky co nejblíže plátnu. Rozlišení při diashow je jiné než ve standardním kině a zbytečně se ochuzujete o detaily v obraze).
Délka pořadu je cca 120 minut.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!