Celebrity si začutají při benefici v Mostě s policisty a hasiči

0
2273

Na sobotu 17. září se plánuje fotbalové utkání mezi smíšeným týmem policistů a hasičů proti družstvu známých osobností Real Top Praha. Benefiční zápas „Pomáháme těm, co pomáhají“ se odehraje v areálu FK Baník Souš v Mostě.

Akce podpoří nadaci policistů a hasičů. Ta pomáhá rodinám, jejichž členové zemřeli nebo byli těžce tělesně postiženi v přímé souvislosti s výkonem služby.

„Před utkáním a v jeho průběhu je připraven doprovodný program, včetně ukázek techniky policistů a hasičů. Veškerý výtěžek z celé akce bude věnován nadaci policistů a hasičů,“ slibuje Alena Bartošová, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

Real Top Praha je tým složený z osobností kulturního a sportovního života, který se věnuje především fotbalu, ale také jiným sportovním aktivitám. Ty podporují charitativní akce, nemocniční a dětská oddělení, sociální a pečovatelské domovy, jejímiž patrony jsou právě členové týmu Real Top Praha. Mezi ně patří mimo jiné Jakub Kohák, Jiří Mádl či Ivan Trojan nebo například Patrik Berger, Jan Koller i Tomáš Plekanec.

Fotbalové klání připravilo Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje ve spolupráci s FK Baník Souš. Akci podporuje město Most.

Nadace pečuje o 36 rodin, pozůstalých po policistech a hasičích, kteří zahynuli při výkonu své služby. V těchto rodinách žije celkem 59 dětí. Od konce roku 2005 přibrala do své péče 41 bývalých policistů a hasičů těžce tělesně postižených následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!