Pomozte kriminalistům se ztotožněním muže z kamerových záznamů.

0
401

Ústečtí kriminalisté pátrají po totožnosti neznámého muže, kterého se jim podařilo na základě popisu poškozeného ustanovit na kamerových záznamech. V tuto chvíli žádají veřejnost o pomoc s jeho ztotožněním. Uvedený muž je podzřelý, že na začátku měsíce listopadu krátce před sedmou hodinou večer ve vlaku směřujícího z Prahy, s nožem v ruce požadoval po poškozeném peníze. Poškozený mu ukázal peněženku, že žádné peníze nemá. Poté se stejnou výhružkou po něm žádal telefon. Vzhledem k tomu, že se vlak již blížil do stanice Ústí nad Labem Hl. nádraží, tak z místa rychle utekl a vyběhl z vlaku pryč.

Jednalo se o muže snědé pleti, kolem 35 let, vysokého 175 cm, střední postavy. Na tváři měl šedé neupravené vousy (tzv. strniště), a byl bez vlasů. Na sobě měl černou teplákovou soupravu s kapucí, se zlatými ornamenty.

Kriminalisté vyhodnocovali kamerové záznamy. Svědci muže popisují, že působil zanedbaným dojmem a jeho chování bylo zmatené. Ve vlaku jel již z Prahy. Do Prahy přijel vlakem od Kolína.

V případě, že jste muže na kamerových záznamech poznali, tak prosím tuto informaci poskytněte policistům na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!