Fotosoutěž „Proč mám rád Ústecký kraj“

0
2267

Tématem soutěže je „Proč mám rád Ústecký kraj“. Cílem soutěže je ukázat, co se u nás v kraji za 15 let změnilo. Navazuje tím na 15leté výročí vzniku Ústeckého kraje. Ten chce zapojit do soutěže větší počet autorů a hlasujících ve veřejném hlasování a navázat tak kontakt s větším počtem obyvatel Ústeckého kraje. Zaslané fotografie budou umístěny na webových stránkách Ústeckého kraje. O výhercích soutěže se bude rozhodovat veřejným hlasováním na webu, prostřednictvím unikátního e-mailu a hlavní cenu bude vybírat odborná porota hlasováním.

Termín fotosoutěže:

Soutěž probíhá od  1. 6.  2016 do 31. 8.  2016.

Přihlašování fotografií je od 1. 6. 2016 do 15. 8. 2016 a hlasování od 16. 8. 2016 do 31. 8. 2016.

Účast ve fotosoutěži:

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba s trvalým bydlištěm na území České republiky, která se v době trvání soutěže zaregistruje na webové stránce platnou e-mailovou adresou a vloží soutěžní fotografii předepsaným způsobem na soutěžní webovou stránku. Do soutěže přijímáme fotografie pouze z území Ústeckého kraje. Pokud účastník vloží fotografii z jiného kraje, má vyhlašovatel soutěže právo tuto fotografii bez předchozího souhlasu autora vyřadit ze soutěže. Soutěž je určena pro amatéry i profesionální fotografy.

Hlavní cena poroty:

Vítěz obdrží dárkový poukaz pro odběr fotografického zboží v hodnotě 10 000 Kč a vyhlídkový let nad regionem Ústeckého kraje malým letadlem z letiště v Roudnici nad Labem v délce 1 hodiny.

Ceny veřejnosti:

1.-3. místo v každé kategorii (PŘÍRODA, ARCHITEKTURA, ŽIVOT V KRAJI):

První 3 účastníci s nejvyšším počtem hlasů v každé kategorii získají vyhlídkový let nad regionem Ústeckého kraje malým letadlem z letiště v Roudnici nad Labem v délce 1 hodiny.

4.-16. místo v každé kategorii (PŘÍRODA, ARCHITEKTURA, ŽIVOT V KRAJI):

Dalších 13 účastníků s nejvyšším počtem hlasů v každé kategorii získá volné vstupenky na vybrané akce v regionu Ústeckého kraje – veslařské a kanoistické akce v Labe Aréně Račice, letecké dny a akce na letišti v Roudnici nad Labem, motoristické závody a akce na Autodromu Most a závody koní na mosteckém hipodromu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!