SK Leon Most uspořádal turnaj v kickboxingu LEON OPEN

0
575

Ella_Brzonova_a_Pavel_Urbanek_oceneni_RadV sobotu 18. března  uspořádal sportovní klub LEON ve spolupráci s Kung-fu centrem turnaj v kickboxingu. Turnaj pod názvem LEON OPEN je dnes již tradiční turnaj, pořadatelé využili této skutečnosti a zařadili do průběhu soutěže Mistrovství České Republiky asociace ČAAK pro kategorie děti, žáci a junioři ve všech disciplínách, které turnaj nabídl.

Stuzkovana_MixZápasilo se na třech zápasištích v disciplínách kick light, lightcontakt, pointfighting
a stužkovaná. Turnaje se zúčastnilo celkem 109 sportovců z 11 oddílů a dvou států Česka
a Ukrajiny vzhledem k tomu, že sportovci zápasili v tzv. vícestartech mohli diváci vidět celkem 206 vzájemných zápasů.

Cast_organizacniho_teamuNa regulérnost soutěže dohlíželo 13 kvalifikovaných rozhodčích ČAAK pod vedením Ing. Tomáše Jochmana, kterému v logistice a kontinuitě zápasů na všech zápasištích pomáhal tým osmi zapisovatelek. Turnaj by nemohl proběhnout pokud by neměl dostatečné zdravotní zajištění o které se postarali dobrovolní záchranáři ze Žatce.

Medaile a plakety„Z pohledu hlavního pořadatele a trenéra jsem spokojen s účastí sportovců, díky které byly některé kategorie velmi dobře obsazeny čímž vznikla slušná konkurence a tím pádem dost kvalitních zápasů. Tyto aspekty jsou dobré pro rozvoj závodníků, čím víc zápasů tím více zápasových zkušeností. Jako předseda pořádajícího oddílu jsem spokojen s výsledky našich členů, kteří se svými výsledky 19x první místo, 11x druhé místo a 5 třetích míst přičinili o to, že v soutěži týmů jsme zvítězili. Tímto bych rád poděkoval našim trenérům a všem rodičům, prarodičům a sourozencům za podporu,“ uvedl šéftrenér SK Leon Most Petr Václavík.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!