Benedikt MUSIC OPEN bude mít nabitý program

0
517
(Foto: město Most)
V sobotu 17. června 2023 odpoledne bude sportovně rekreační areál na Benediktu opět patřit muzice. Za 300 korun (v předprodeji za 200!) můžete navštívit další ročník Benedikt Music Open!
Program a účinkující

15:00 – 16:00  Marcell
Olomoucký zpěvák Marcel Procházka vystudoval lékařství, ale rád a úspěšně škádlí hudební múzu. Složil, nazpíval a spolu s Ondřejem Fiedlerem napsal text k titulní písni komedie Přes prsty s názvem Tvůj svět, na které spolupracoval s Lucií Bílou. Na konci loňského roku vydal debutové album Hovory domů, které bylo příznivě přijato. Píše i pro další interprety, Lenny, Adama Mišíka, spolupracoval s Mirai nebo Chinaski.
17:00 – 18:00  Pam Rabbit
Vlastním jménem Pamela Narimanian má arménské kořeny, vyrostla však už v Česku. Zpívá česky a anglicky, sama si píše texty a své klipy i režíruje. Králíčka chovala Pamela dlouhé roky a tak jí kamarádi začali říkat Pam Rabbit. Češtinu v písních ráda „ohýbá“ aby ji přizpůsobila feelingu skladby. Zazpívala si i na Eurovizi, po boku Mikolase Josefa.
19:00 – 20:00  MYDY
Čtyřčlenná kapela z Prahy se zpěvačkou Žofií Dařbujánovou existuje od roku 2012. Původně se jmenovala Mydy Rabycad. Hraje nejrůznější odnože elektronické muziky. Často koncertuje v zahraničí, je zvána na známé festivaly, objevila se i v Glastonbury.
Další členové skupiny: Mikuláš Pejcha, Nèro Scartch (Jakub Svoboda), Jan Drábek, Ondřej Slánský.
21:00 – 22:30  NobodyListen
29letý skladatel a DJ Jakub Strach skládá hudbu do videí, reklam, filmů, dokonce i pro balet Národního divadla. Před lety se vykřesal z těžkého úrazu na skateboardu a je označován za krále české klubové scény. Návštěvníci se vstupenkou na BMO mohou pak pokračovat na afterparty co NCLUBU, kde bude pokračovat i NobodyListen.
Letošní BMO cílí spíše na mladé, ale určitě bude i dost starších zájemců o poznání a poslech moderní tuzemské muziky se zahraničním přesahem.
Více včetně předprodeje na: benediktmusicopen.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!