Zaměstnanci komořanské teplárny vzali děti z kojeneckého ústavu do zooparku

0
2909

Více než dvěma desítkám dětí z Kojeneckého ústavu v Mostě udělali velkou radost zaměstnanci Severočeské teplárenské. Vyvezli je totiž na výlet do chomutovského zooparku za zvířátky.

Výlet podnikla Severočeská teplárenská v rámci prvního projektu firemního dobrovolnictví. Navázala tak na pomoc kojeneckému ústavu, kterou poskytují v rámci firemního dobrovolnictví i zaměstnanci United Energy. „Severočeská teplárenská je dceřinou společností společnosti United Energy, která svůj projekt firemního dobrovolnictví pod názvem Energický den a s kladným ohlasem jej pořádá již osm let. Vedení společnosti Severočeská teplárenská usoudilo, že by bylo hezké a záslužné, aby i „dcerka“ měla svůj vlastní charitativní projekt a tak se zrodil SETEP DAY,“ okomentovala vznik projektu Miloslava Kučerová, tisková mluvčí komořanské teplárny.

Zaměstnanci teplárny si přišli děti vyzvednout přímo do kojeneckého ústavu, kde na ně čekal již přistavený autobus. Každý účastník se během pondělního dopoledne věnoval jednomu z dětí. Děti byly z výletu nadšené a přivezly si s sebou spoustu nevšedních a nezapomenutelných, pro jiné děti tak běžných, zážitků.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!