IKEA otevírá v Mostě nové mobilní výdejní místo

0
600

Snímek obrazovky 2023-06-01 v 13.04.41IKEA otevírá výdejní místo v Mostě a také v Chomutově. Objednávat zboží s doručením do výdejního místa mohou zákazníci na webu IKEA.cz. Členové IKEA Family v rámci akční nabídky zaplatí za vyzvednutí objednávky za alespoň 1500 Kč symbolickou 1 korunu.

Zákazníkům prostřednictvím mobilních výdejních míst v Chomutově a Mostě chceme usnadnit nakupování v IKEA. Nabízíme jim další možnosti si vybrat, kde a kdy si mohou objednávky vyzvednout,” říká ředitel obchodního domu IKEA Zličín Jiří Kuča, který bude výdejní místa zásobovat. Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově u rozměrnějších zásilek na výběr možnost vyzvednutí právě v Chomutově a Mostě.

V Mostě si budou moci zákazníci své objednávky vyzvedávat na parkovišti u S1 Center na adrese Chomutovská 1316 (na snímku) každou středu a neděli od 18 do 19 hodin. Výdej objednávek v Chomutově bude probíhat z přistaveného nákladního vozu na parkovišti u S1 Center na adrese Obchodní zóna 266, Otvice, a to každou středu a neděli od 16 do 17 hodin.

Vůz bude viditelně označený a přesné souřadnice místa, kde bude parkovat, najdou zákazníci na webu IKEA.cz. Lokality jsou dobře dostupné pro zákazníky z regionu, kteří už tak za nákupy v IKEA nebudou muset dojíždět do Prahy. Ušetří tak téměř 200 kilometrů a dvě hodiny na cestách.

Poplatek za službu je odstupňovaný podle celkové ceny objednávky. Začíná na 99 Kč pro objednávky do 1500 Kč a maximální poplatek je 199 Kč u objednávek nad 3000 Kč. Ve srovnání s doručením přímo do bytu tak zákazníci při využití mobilního výdejního místa výrazně ušetří. Do 31. července navíc členové věrnostního klubu IKEA Family mohou využít akční nabídky, kdy při objednávce nad 1500 Kč zaplatí za vyzvednutí jen symbolickou 1 Kč.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!