V sobotu 10. června se otevře přírodní koupaliště Ressl

0
1094

Ačkoliv původně měla být loňská sezóna přírodního koupaliště na Resslu poslední, areál se opět otevře a to už tuto sobotu 10. června.

Přírodní koupaliště zasazené do přírodní scenérie Resslu, které je Mostečany stále velmi vyhledávané, se v minulých letech potýkalo s finančními problémy, jelikož provoz byl prodělečný a hrozilo jeho zavření. Vloni se dokonce objevila nabídka na jeho odprodej na stránkách realitní kanceláře. Objevil se ale zájemce, který chce koupaliště provozovat.

Koupací sezóna na Resslu začne letos vzhledem k příznivému počasí 10. června. Součástí areálu je tenisová hala, petangue a minigolf, zahradní šachy, dětské a beachvolleyballové hřiště a restaurace s venkovní terasou. Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v šedesátých letech dvacátého století.

Co se týká vstupného, to se letos o něco zvedne. Dospělí  zaplatí za celodenní vstupné včetně vodních atrakcí 150 Kč, děti do 150 cm včetně skákacího hradu 110 Kč, důchodci, ZTP 120 Kč a děti do 2 let mají vstup zdarma. Po 16 hodině se platí zvýhodněné vstupné za dospělého 100 Kč, děti do 150 cm: 70 Kč.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!