Mostecký „fesťák“ láká na hudební „pecky“

0
587
Známí a populární interpreti a oblíbené kapely, pop, rock, reggae i další žánry, dva dny nabité nejen muzikou, tři pódia, dobré jídlo, orosené kelímky s pivem (nejen), to vše a mnoho další zábavy nabídne i letošní Mostecká slavnost.
Po loňské zkušenosti město Most i tentokrát chystá Mosteckou slavnost, která už přerostla do podoby festivalu, jako slavnost dvoudenní. Těšit se můžete na pátek 8. a sobotu 9. září. Po oba dva dny bude nabitý program na každém ze tří pódií a mezi zvučnými jmény umělců se blýskne třeba i místní rocková kapela. A kdo zazáří na mosteckých pódiích? David Koller, Mirai, Žlutý pes, Ewa Farna, Yo yo band, Horkýže Slíže, ale také třeba Vojta Nedvěd, Jakub Smolík či místní rocková kapela Cumbal a mnoho dalších.
V pátek 8. září začíná program na 1. stage v 15 hodin, dvě další pódia ožijí o hodinu později. Poslední vystoupení začne okolo 22. hodiny. Sobotní slavnost zahájí už tradiční průvod, který vyrazí od mosteckého magistrátu ve 13 hodin. Součástí programu u kostela bude i předání ocenění Srdcař Mostu. Slavnost zakončí od 23:30 hodin afterparty u 3. stage.
Mostecká slavnost se bude konat opět u děkanského kostela a vstup je tradičně zdarma. Označte si ve svých kalendářích pátek a sobotu 8. a 9. září.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!