Mostečtí fotbalisté se 19. srpna utkají se Spartou Kolín

0
349

Další zápas mosteckého A-mužstva FK Baník MOst Souš proběhne v sobotu 19. srpna na hřišti v Souši, kde od 15:00 hodin se Spartou Kolín.

Kolín byl v loňském ročníku stejně Baník Most-Souš nováčkem ČFL a dařilo se mu výborně. skončil na velmi úspěšném 4.místě tabulky s 53 vstřelenými góly, což i ve vstřelených gólech znamenalo 4.nejlepší umístění. Jedná se tedy o velmi ofenzivní mužstvo, což Kolín dokázal i v předchozím kole v němž porazil nováčka z České Lípy 3:0. V minulé sezoně byl jeho útočník Jiří Sodoma korunován králem střelců v rámci obou skupin ČFL ( 23 gólů). Následně však přijal zahraniční angažmá v této sezóně již v klubu nepůsobí. Forma na hřištích soupeře Kolínu moc bodů nepřinášela, z 15 duelů si připsali 14 bodů. Oproti tomu doma patřili k druhým nejlepším po postupujícím Žižkově.

Přípravné zápasy kolínští fotbalisté zakončili s bilancí 1 vítězství, 2 remíz a 1 porážky. Úvodní kolo soutěže bylo z důvodu nepřízně počasí kolínské Spartě v Živanicích odloženo. Pohárové utkání v Novém Bydžově vyhrál Kolín tuto středu 1:0 brankou v závěrečných minutách zápasu, když si v 84. minutě bydžovský Jan Lehký nešťastně ztečoval míč do vlastní branky. Vzájemné zápasy Mostu a Kolína v minulé sezony přinesly hodně branek, v minulém ročníku v rámci druhého kola ročníku 2022/2023 jsme zavítali na městský stadion v Kolíně. V souboji dvou nováčků výsledkově dominovali domácí, kteří si nakonec připsali vysokou výhru 6:0. Jak již víme, v jarní části se mosteckým fotbalistům vedlo o poznání lépe, což potvrdil i výsledek odvetného duelu, který se v rámci 17.kola konal na mosteckém hřišti. I nyní si vítězství připsal domácí celek, tentokrát v poměru 3:0.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!