Sporťásky (34. týden)

0
1407
Litvínov míří ke třem zápasům ven

Po čtvrtečním utkání s reprezentací Polska míří hokejisté extraligového HC Verva ke třem přípravným zápasům ven, za svými soupeři. Dvě utkání sehrají v rámci turnaje v Drážďanech a jedno na ledě v Chomutově.

Vietnamci z Mostu skončili druzí

Na fotbalovém turnaji v Srbicích obsadil tým Viet – Most druhé místo v konkurenci dalších sedmi týmů vietnamské komunity ze severu Čech. Z vítězství se radovali hráči Viet – Chomutov, třetí byl tým Viet – Litoměřice.

Most do Kladna, Souš do Brozan

Oba naši divizní zástupci sehrají svá další mistrovská utkání na hřišti sých soupeřů. Fotbalisté Mostu jedou v sobotu 27. srpna do Kladna. Souš pak v neděli 28. srpna zajíždí k severočeskému derby do Brozan.

Nejstarší dorostenci MFK hrají doma

Dorostenci Mosteckého fotbalového klubu kategorie U19 se představí na domácím hřišti, a to v sobotu 27. srpna na umělé trávě v areálu Baníku Souš. V utkání 3. kola České ligy přivítají od 10 hodin Baník Sokolov.

Staré gardy sehrají vzpomínkové utkání

Vzpomínkové utkání sehrají fotbalisté dříve narození na hřišti FK Brandov. Stane se tak v sobotu 27. srpna a nastoupí proti sobě domácí tým z Brandova a stará garda Baníku Most. Zavzpomínají tak na dlouholetého funkcionáře brandovského fotbalu Josefa Mitošinku. Zápas začíná ve 14 hodin.

Mostecký European Cup pro hráčky Malty

V Mostě se hrál softballový European Cup žen. Vítězství patřilo Mediterraneu z Malty, které ve finále porazilo český Storms Řepy 8:0. Konečné pořadí turnaje: 1. Mediterraneo (Malta), 2. Storms Řepy (ČR), 3. Sant Boi (Španělsko), 4. SC Arena (Srbsko), 5. Princ Zagreb (Chorvatsko), 6. Mesarji (Slovinsko), 7. Warsaw Diamonds (Polsko), 8. Odense Giants (Dánsko).

Triatleti byli v Rio parku na Lipně

V rámci Rio Lipno 2016 se uskutečnil závod Českého poháru v krátkém triatlonu. Z litvínovského Krušnoman Triathlon Teamu dorazilo 13 triatletů. Jejich mise byla úspěšná. Medaile zacinkaly v kategorii Muži nad 60 let: zlatá pro Michala Reindla a stříbrná pro Zbyňka Zemana. Bronz si z Lipna odvezl Martin Student v kategorii Muži 40-49 let. Nejrychlejším Krušnomanem na hlavní triatlonové trati – 750 m plavání + 23 km kolo + 5 km běh – byl Oto Ottenschläger.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!