Opravy ve školách jsou u konce, finišují i opravy balkonů v Barvířské

0
2209
Opravy lodžií v domově pro seniory v Barvířské ulici

S koncem letních prázdnin finišuje v Mostě i řada investičních prací. U konce je většina oprav v základních a mateřských školách, dále také oprava chodníku se schodištěm v ulici Karla Marxe, kterou měly na starosti Technické služby, nebo stmívačů a chladicího zařízení v městském divadle.

Jednou z nejnákladnějších investičních akcí letošního léta byla rekonstrukce kanalizace ve sportovní hale, která byla v havarijním stavu. Celkové náklady na rekonstrukci kanalizace (včetně sportovní části a části pro veřejnost) činily zhruba 1,5 milionu Kč.

Mezi významné investiční akce patří i oprava 45 lodžií na budově penzionu pro seniory v Barvířské ulici, která by měla skončit v polovině září, nebo oprava chodníku u základní školy v ulici U Stadionu. Během léta skončila rovněž výstavba přechodů pro chodce v Čepirozích a v Pražské ulici, stejně jako rekonstrukce autobusových zastávek v Topolové ulici nad Aquadromem.Těsně před dokončením je i oprava schodiště u Prioru. Tyto stavby ještě čeká kolaudace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!