Krajská zdravotní hledá kolegu do tiskového oddělení

0
407

Krajská zdravotní hledá kolegu na pozici

Foto a video content creator

Foto a video content creator – specialista do Tiskového a komunikačního oddělení KZ
Budete se podílet na chodu oddělení, které pracuje s informacemi ze všech sedmi nemocnic Krajské zdravotní a zastřešuje externí komunikaci společnosti vůči veřejnosti a částečně i dovnitř organizace. Důležitá je pro nás pečlivost, analytické myšlení, dvojí ověřování skutečností, ochota, akčnost a chuť pracovat. Jsme milý, ale aktuálně malý tým, který potřebuje rozšířit a stabilizovat.
Stavíme nový tým a hledám FOTO a VIDEO CONTENT CREATORA z Ústí nad Labem a okolí. Jsme 7 nemocnic (Most, Chomutov, Teplice, Ústí nad Labem, Děčín, Litoměřice, Rumburk) pod jednou akciovou společností financovanou Ústeckým krajem. Máme hodně aktivit a potřebujeme plnit naše sociální sítě kvalitním a moderním obsahem.
Hledáme kolegyni nebo kolegu na plný zaměstnanecký poměr, protože budete muset objíždět neustále naše nemocnice a něco tam vymýšlet, fotit a točit. Řidičský průkaz je podmínkou, auto bude k dispozici. Nějakou techniku taky máme, popřípadě můžeme dokoupit. Můžete mít u nás „teplý kancl“ nebo práci dělat částečně z domova. Pokud znáte zdravotnické prostředí, bude to obrovskou výhodou, ale není to podmínkou. Rozhodovat o výběru budou reference a Vaše vlastní předchozí tvorba. Na platu se dohodneme, platíme férově. Jednou týdně se v týmu potkáme a vymyslíme plán a scénář, asistentka obvolá aktéry, zbytek bude na Vás. Grafika máme.
Požadavky: aktivní, vstřícná, kreativní, asertivní a milá osobnost
Vzdělání: nerozhoduje, rozhodují Vaše zkušenosti, reference a prezentace vašich předchozích prací
Místo práce: Ústí nad Labem a nemocnice KZ v celém Ústeckém kraji/homeoffice
Plat: 38 000+
Benefity: ROČNÍ jízdenku na cestování (autobusy/vlaky) po celém Ústeckém kraji jen za 550 Kč, příspěvek na penzijní připojištění a dovolenou, závodní stravování, služební telefon a notebook, 5 týdnů dovolené, slevy na služby či produkty u vybraných partnerů
Nástup možný ihned nebo dohodou.
Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete prosím Váš životopis, motivační dopis, seznam referencí (včetně telefonního kontaktu a pozice konkrétní osoby), online portfolio nebo odkaz na předchozí práce, kde lze přímo potvrdit autorství, nejpozději do 30. 11. 2023na e-mail:
Pro bližší informace o nabízené pozici lze kontaktovat:
Roubíčková Petra
vedoucí Tiskového a komunikačního oddělení
Tel.: 739242382
Informace o zpracování osobních údajů zájemců a uchazečů o zaměstnání jsou dostupné na internetových stránkách www.kzcr.eu v sekci Ochrana osobních údajů.


ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!