Začíná prodej vstupenek na Sobotní noci v Cascadě

0
406
Saturday nights opět roztančí Cascade. Prodej vstupenek na sobotní společenské večery ve vinárně hotelu Cascade v Mostě začíná ve středu 13. prosince. Na každý ze čtyř plánovaných večerů v lednu a únoru do Mostu dorazí tancechtivým zazpívat jedna osobnost z českého šoubyznysu.
První Saturday se uskuteční v sobotu 13. ledna 2024, hvězdou večera bude Eva Burešová a kytarista Kryštof Tomeček + API rock. Poslední lednovou sobotu 27. bude mikrofon patřit Martě Jandové a kapele 3D. Na únor jsou naplánovány také dva společenské večery – 10. února bude vinárnou znít hlas Šárky Vaňkové a hudba saxofonistky a Klubu 49. A 24. února do mosteckého hotelu Cascade na společenský večer zavítá Roman Vojtek a Couple of sounds.
Společenské večery začínají od 20. hodiny, hlavní host vystoupí ve 21 hodin. Vstupné k sezení činí 200 Kč a na stání 150 Kč. Prodej vstupenek startuje ve středu 13. prosince 2023, pořídit je můžete v recepci hotelu Cascade. Dostupnost vstupenek lze ověřit na telefonním čísle: 773 689 056, ale rezervace není možná. Platit můžete hotově i kartou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!