Nábor nových zaměstnanců začal

0
1357

Po osmi letech se významně rozrůstá tým společnosti UPC v Meziboří. Ze současného působiště se firma přestěhuje do rekonstruovaného multifunkčního domu. Ve městě tak nabídne dalších dvě stě dvacet nových pracovních míst.

V Meziboří vzniká klientské centrum UPC pro celou Českou republiku. „Jsem rád, že se vedení firmy rozhodlo zůstat v Meziboří a klientské centrum vybudovat u nás. Vzniknou nová pracovní místa nejen pro obyvatele města, což je pro region s dlouhodobě vysokou nezaměstnaností velmi významné. Smysluplné využití dostane také objekt, který byl dlouhou dobu prázdný a chátral. Každou podnikatelskou aktivitu ve městě vítám, této si ale cením obzvlášť,“ hodnotí starosta města Petr Červenka. Firma tu působí od roku 2008. Každý měsíc přibírá až patnáct nových zaměstnanců převážně na pozice „Operátora klientského centra“. S rozšířením klientského centra v Meziboří vzniknou nová místa také v administrativě a prodejních profesích. „Nerozhoduje praxe ani vzdělání. Nám záleží především na tom, aby byli naši zaměstnanci komunikativní, měli chuť pomáhat klientům, byli empatičtí a schopní komunikace po telefonu. Vítáme, když k nám přijdou i mladí lidé a absolventi. Takové zaměstnance si můžeme vychovat podle svých představ, jsou nezatížení praxí v jiné firmě,“ prozradil o náboru nových zaměstnanců Call Centre Manager Martin Palfi. Firma umožňuje práci z domova, zkrácené nebo poloviční úvazky. Samozřejmostí je řada zaměstnaneckých bonusů a možnost kariérního růstu. „Nové zaměstnance proškolíme v komunikačních a prodejních dovednostech. Žádný nováček se u nás nemusí bát, že by musel hned sám začít komunikovat s klienty,“ dodal Martin Palfi.

Do nových prostor rekonstruovaného multifunkčního domu, který bude firma sdílet spolu s nájemníky v bytech, se klientské centrum UPC přestěhuje v lednu příštího roku. „Klientské centrum je tichý provoz, zaměstnanci mluví do mikrofonů, na uších mají sluchátka. Rozhodně provoz klientského centra nijak nenaruší ani soužití s ostatními nájemníky domu, případně se sousedy. Naši zaměstnanci jsou z velké části obyvatelé Meziboří. Kapacita veřejné dopravy je zatím dostatečná. Pokud by se v budoucnosti ukázalo, že nestačí, budeme usilovat o její posílení,“ ujistil Martin Palfi. „Chceme být v Meziboří nastálo, nepočítáme s žádným stěhováním do jiných lokalit,“ potvrdil stabilitu firmy ve městě Martin Palfi. Pokud máte zájem stát se součástí nově vznikajícího týmu, pošlete životopis na simona.lostakova@upc.cz.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!