U mosteckého Centrálu se 19. dubna uskuteční FARMÁŘSKÉ TRHY

0
258

 

 Obchodní centrum Central se chystá ve spolupráci s městem Most obnovit na 1. náměstí tradici Farmářských trhů. Ty první se uskuteční 19. dubna a kromě nabídky farmářských produktů se můžete těšit i na doprovodný kulturní program pro malé i dospělé.

Bude to částečně zábava a částečně ochutnávka nejrůznějších potravin a produktů. Chybět nebudou ani produkty oceněné  značkou Regionální potravina a  čerstvé bylinky,“ slibuje Klára Čechová, marketingová specialistka mosteckého obchodního centra Central a dodává: „Připravena bude spoustu stánků, workshopy, malování na obličej, fotokoutek i jízda na koni. Nezapomeňte sledovat naše sociální sítě, kde postupně představíme jednotlivé farmáře.“
Na Farmářských trzích si mimo jiné budete mít možnost udělat radost
modelovanou i točenou dekorativní keramikou Romany Kášové, která tvoří osobité a jedinečné výrobky i na míru, malebnými náramky a přívěsky na klíče Karolíny Stráníkové a mnohým dalším. V rámci kulturního programu vystoupí odchovanec mostecké ZUŠ F. L. Gassmanna Tomáš Jezbera, historická kapela Trifikus a žáci mostecké ZUŠky.

Farmářské trhy mají mezi lidmi čím dál větší oblibu. Pokud se maxi trh na mosteckém 1. náměstí, kde bude na dvacet nejrůznějších stánků, osvědčí, bude v nich OC Central pokračovat. „Všechny milovníky dobrých a hlavně kvalitních potravin srdečně zveme a věříme, že každý si zde přijde na své. Zajímavý bude i pestrý doprovodný program, který jistě potěší děti i dospělé,“ dodává Klára Čechová.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!