Verva jde do play out ze třináctého místa

0
2367

Je v podstatě rozhodnuto. Mistr jde do play out Tipsport extraligy ze třináctého místa. Rozhodlo o tom utkání 51. kola základní části, v němž Verva díky špatné druhé třetině prohrála 4:1 v Olomouci.

Jistou naději na to začít boj o záchranu z lepší pozice měli Litvínovští po domácí duelu s Karlovými Vary, ve kterém se podařilo hned dvakrát skórovat teprve sedmnáctiletému Kristianovi Reichelovi. Bohužel, naděje zhasla na Hané.

„Domácí nás svou agresivní hrou zatlačili a podařilo se jim vstřelit čtyři branky, které rozhodly utkání. Ve třetí třetině si výsledek hlídali. Měli jsme nějaké šance, ale dostali se jen k jediné brance, takže soupeř zaslouženě vyhrál. Věděli jsme, že Olomouc ve druhé třetině přidá a více po nás půjde, ale bohužel jsme na to nedokázali zareagovat,“ řekl po skočení utkání trenér Vervy Radim Rulík.

Výsledky posledních dvou zápasů: HC Verva Litvínov – Energie Karlovy Vary 3:1 (1:0, 1:0, 1:1). Branky a nahrávky: 5. Reichel (Kubát), 37. Reichel (Duda, Hořava), 59. Pavlík (Kubát, Hořava) – 41. Vachovec (Svoboda, Benák).

HC Olomouc – HC Verva Litvínov 4:1 (0:0, 4:0, 0:1). Branky a nahrávky: 25. Herman (Holec, Buc), 30. Herman (Holec, Buc), 30. Mikúš (Ondrušek, Jaroměřský), 37. Holec (Řípa, Skrbek) – 46. Hanzl (Pavlík, Duda).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!