Dopravní podnik „vyfešákuje“ své zaměstnance

0
106

Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova v letošním roce přestrojí své zaměstnance do nových uniforem. Nové stejnokroje oblékne cca 250 zaměstnanců a zaměstnankyň, převážně řidiči a řidičky autobusů a tramvají MHD, dispečeři, zaměstnanci přepravní kontroly a předprodejních kanceláří.

„Nové stejnokroje budou ve zcela novém designu a dominovat jim bude červená barva. Důraz byl kladen na kvalitu materiálů, aby se naši zaměstnanci cítili při své práci komfortně,“ řekl ředitel společnosti Daniel Dunovský.

Snahou dopravního podniku je, aby zaměstnanci vypadali reprezentativně a aby byli pro cestující dobře identifikovatelní. Na výběr mají z několika oděvních součástí vždy v dámském a pánském střihu – košile s krátkým rukávem nebo polokošile, košile s dlouhým rukávem, svetr, vesta, softshellová bunda a zimní bunda. První etapa přestrojení zaměstnanců začala na přelomu května a června.

Celková hodnota „prvního vystrojení“ jednoho zaměstnance se pohybuje okolo 10 tis. Kč a přestrojení bude probíhat průběžně dle stanovené nárokovosti na oděvní kartě každého zaměstnance.

„Vybraným dodavatelem je společnost ILLA & Partners s.r.o. z Prahy, která obléká také zaměstnance dopravních podniků v Českých Budějovicích, v Hradci Králové, v Brně a také zaměstnance letecké společnosti Smartwings. Veškeré dodané stejnokroje jsou tak české výroby a věříme, že je naši zaměstnanci budou rádi nosit,“ dodal ředitel společnosti DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova, a.s. Daniel Dunovský.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!