Sporťásky (3. 3. 2016)

0
6915
Na play out za méně než polovinu

HC Verva Litvínov stanovil ceny vstupného na domácí zápasy v play out. Coby odměnu za fanouškovskou věrnost a za zachování přízně týmu i ve chvílích, kdy se mu nedařilo, zlevnil klub vstupné na zápasy play out z původních 230 korun k sezení a 140 korun k stání v průměru o 60 procent. Ceny na play out na ZS Ivana Hlinky v Litvínově: sezení – 100 Kč, stání – 50 Kč, permanentkáři – zdarma.

Most bude hrát v Litvínově

Poslední utkání základní části WSM ligy mezi domácím HC Most a týmem Šuperku se odehraje v sobotu 5. března na ledě Zimního stadionu Ivana Hlinky v Litvínově. Důvodem jsou celodenní krasobruslařské závody v Mostě. Zápas začíná v 17.30 hodin.

Do Mostu míří dvě stovky závodníků

V sobotu 5. března se na ledě zimního stadionu v Mostě uskuteční Velká cena města Mostu v krasobruslení. Očekává se hojná účast. Pořádající mostecký oddíl krasobruslení hlásí, že do okresního města míří dvě stovky závodníků z celé ČR.

Fotbalisté Baníku začínají jaro doma

Jarní část ČFL zahájí fotbalisté FK Baník Most 1909 utkáním na domácím trávníku. V neděli 6. března vyzvou na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta rezervní celek MAS Táborsko. Utkání začíná ve 14.30 hodin.

Na WHIL až na konci měsíce

Interligové házenkářky DHK Baník Most dnes cestují k dalšímu mistrovskému utkání do Zlína. Na domácí palubovce si na jejich vystoupení ve WHIL budou muset příznivci házené počkat až do 26. března, kdy přivítají Michalovce.

Suchomel poprvé startoval na áčkách

Postup na své premiérové turnaje kategorie A v badmintonu si vybojoval reprezentant Baníku Most Miroslav Suchomel. V nejzápadnějším koutě Čech, v Aši, dostal příležitost hrát všechny tři disciplíny. V singlu, deblu i mixu vždy alespoň jednou vyhrál. Mohl tak porovnat svou výkonnost s republikovou špičkou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!