Úsvit bude místo billboardů mluvit s lidmi!

0
1298

Svou volební kampaň zahájilo tento týden volební hnutí Úsvit s Blokem proti islámu. V následujících volbách do krajského zastupitelstva vsadí na kontaktní kampaň.

Lídr kandidátky a starosta David Kádner popisuje, jak bude kampaň vypadat „Chceme lidem naslouchat, odpovídat na jejich dotazy a představit jim náš program. S kampaní jsme začali tento týden a postupně projedeme napříč celým krajem, opět jsme zvolili formu pojízdných kanceláří. Lidé se tak budou moci postupně seznámit se všemi našimi kandidáty a bavit se s nimi o jednotlivých bodech našeho programu.“

V rámci programu by Úsvit chtěl prosazovat zejména podporu malých a středních obcí, podporu regionálních podnikatelů a podporu hornického průmyslu. Za důležité považuje také bojovat s politickou mafií, korupcí a plíživým pronikáním islamizace do Ústeckého kraje. „V žádném případě se nechceme dostat do situace, kdy se budeme muset bát o budoucnost naší i našich dětí. I proto  budeme dál prosazovat zákon Můj dům, můj hrad,“ říká lídr a zároveň poslanec Úsvitu David Kádner.

Záleží nám na tom, aby lidé přišli k volbám, nebyli lhostejní a pomohli určit, jakým směrem se Ústecký kraj vydá v následujících čtyřech letech. Chceme lidem dokázat, že Úsvit je alternativou, která chce prosazovat čistou politiku inspirovanou zejména potřebami a problémy lidí našeho kraje.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!