NÁVŠTĚVNÍKY MOSTECKÉHO HIPODROMU ČEKÁ 24. SRPNA PARÁDNÍ PODÍVANÁ

0
37
HIPODROM_JR-20240824V sobotu 24. srpna  čeká návštěvníky mostekého hipodromu parádní podívaná. Celkem je ve startovacích listinách osmi dostihů 82 koní. Ve dvou dostizích se očekává plné startovací boxy, což je 16 koní.
Prvním vrcholem dne bude v 16:10 hodin 27. Velká letní cena Ústeckého kraje, kde bude vítězství obhajovat Whirl Wind Girl. Těžkými soupeři ale budou čeští odchovanci, progresivní Discovery Day, dvojnásobná vítězka z Karlových Varů Vignetta a vítěz Ceny první dámy ČR Napajev. Jediným tříletým koněm na startu je účastník obou exfederálních Derby San Sebastian.
Start 103. Svatováclavské ceny CHARVÁT Group je naplánován na 17:15 hodin. Na startu bohužel nebude obhájce vítězství Ponntos, ale stejné stájové barvy hájí Manoamano. Letos v Mostě ve třech startech neporažený. Nejhodnotnější je zejména třetí vítězství z 8.6, kdy vyhrál Cenu jezdectví. Na startu bude ale také loňský vítěz Ceny jezdectví Caucasian, letos v Mostě startuje poprvé a vítěz Ceny Mysa z Bratislavy Capitano.
Sobotní dostihové odpoledne nabídne také bohatý doprovodný program. Pro malé návštěvníky bude přichystáno:malování na obličej, zaplétání copánků, tetování pro malé (i velké, připraven bude fotopoint a očekává se hvězdná návštěva extraligových hráčů z HC VERVA Litvínov.

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova bude zajišťovat zhruba od 12:30 do 18:15 dopravu na mostecký HIPODROM v rámci konání dostihového dne.

Trasa autobusů kyvadlové dopravy:
OD PRIOR – 1. náměstí – Čs. mládeže – Dopravní podnik – Hipodrom a po stejné trase zpět.

Autobusy budou označeny nápisem HIPODROM, cestující budou na této lince přepravováni ZDARMA.

Jízdní řád kyvadlové dopravy na sobotu 24. srpna 2024:

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!