Most zahájil nový ročník DRFG Superligy malého fotbalu porážkou v Brně

0
1503

V neděli vstoupil mostecký výběr do druhého ročníku DRFG Superligy malého fotbalu. Rozlosování soutěže rozhodlo o tom, že hned na začátek cestoval k jednomu ze svých nejvzdálenějších soupeřů, tedy do Brna.

Po minulé sezóně, která skončila pro silné Brno nelichotivým umístěním až ve druhé polovině tabulky, došlo v jeho realizačním týmu k velkým změnám a již dopředu šly z Brna zvěsti, že je na úvodní zápas mimořádně nažhaveno, což se posléze potvrdilo.

Most, jehož optimální sestava byla tentokrát okleštěna zdravotními, pracovními či disciplinárními důvody, vyrazil do Brna ve složení Šlégr ml. – brankář, Dolejška, Karaus, Kešner, A. Koudelka, Macko, Olah, Režný a Tůma. Zápas nakonec nedopadl a Mostečtí odjeli s porážkou 7:4.

„Samozřejmě nedalo se očekávat, že Brno bude i nadále pokračovat v mdlých výkonech z minulé sezony. Na to je síla jeho domácí soutěže až příliš velká. Dlouhodobě by naopak mělo patřit k hlavním favoritům ligy a já mu tímto gratuluji k vítězství. Přesto si myslím, že jsme to Brnu až příliš usnadnili svou nedisciplinovaností směrem do obrany. Vzhledem k počtu brejků a přečíslení se ještě porážka 7:4 jeví jako mírná a musíme za to poděkovat zejména brankáři Šlégrovi,“ řekl k průběhu utkání trenér Mostu Vojtěch Benda.

Sdílejte
Předchozí článekMost začal novou sezonu derby s Ústím
Další článek

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!