Most doma vysoko porazil Blanensko

0
1154

V neděli odpoledne se tým Mostu postavil ve druhém kole DRFG Superligy malého fotbalu na svém hřišti výběru Blanenska. Domácí nutně potřebovali po úvodní porážce v Brně zvítězit a toto své předsevzetí naplnili beze zbytku, když blanenské přejeli v poměru 9:2.

Hosté do Mostu zavítali v zajímavé sestavě, se třemi medailisty z nedávného mistrovství Evropy. S titulem mistra Evropy do 21 let v Mostě nastoupil Širůček a s bronzovými medailemi z dospělého ME přijeli Koudelka a historicky nejlepší střelec české reprezentace Paděra. Tato trojice byla doplněna spoluhráči – Čech – Honsnejman, Krška, Martínek, Minx a Traxl. Mostečtí se jim postavili ve složení – Šlégr – Boček, Bohata, Karaus, Kešner, Kopas, Macko, M. Macháček, Zd. Macháček, Olah a Pyskatý.

Ač konečné skóre hovoří jednoznačně, nerodilo se vítězství snadno. Téměř celý první poločas se hrálo bez branek. Tak jak byl první poločas na góly chudý, nabídl ten druhý přítomným divákům doslova gólové hody. Most tedy bral první tři body a za dva týdny jej čeká výjezd na hřiště Jihlavy.

„Především je na místě opět poděkovat našim hráčům za jejich přístup a nasazení. Se samotnou předváděnou hrou jsem byl velmi spokojený. Na rozdíl od výjezdu do Brna jsme nyní využili více defenzivních typů a tato změna se vyplatila. Byli jsme tentokrát směrem do obrany výrazně zodpovědnější a soupeři nabízeli mnohem méně možností ke skórování“ řekl v úvodu hodnocení průběhu zápasu trenér Mostu Vojtěch Benda. „Ač se může skóre jevit jako jednoznačné, Blanensko se u nás prezentovalo velmi dobrým výkonem. Zejména dvojice Paděra, Koudelka hrozila prakticky neustále. Nyní před sebou máme cestu do Jihlavy a budeme zde chtít navázat na dnešní úspěch. Teprve body zvenku totiž budou rozdělovat ty dobré týmy od těch nejlepších“ dodal kouč.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!