Základní část MLMK spěje ke konci, příští víkend bude dobojováno

0
1410

Tento víkend byla odehrána dvě nekompletní kola DRFG Mostecké ligy malé kopané. V jejich rámci bylo odehráno celkem devět zápasů a jedna dohrávka. Ligový program nabourala zejména nepřítomnost týmu Gamblers Most, neboť tento tým se o víkendu zúčastnil premiérového ročníku Ligy mistrů malého fotbalu ve Slovinském Mariboru.

Sobotní zápasy zahájilo střetnutí mezi FC Gunners Most – GMS Most. GMS platili jak postavením v tabulce, tak kvalitou sestavy za jednoznačné favority, ale nakonec byli velmi rádi za hubenou výhru 3:2 po poločase 2:2.

Následoval další vyrovnaný zápas mezi FC Katalánci SWAG – proOFFICE. I zde nakonec slavil, byť těsné, vítězství favorit. Katalánci vyhráli 5:4. Následovala jasná záležitost v podání Hospody Ulita, která přejela Old Bridge v poměru 14:1. Skutečně výjimečné střelecké představení se v zápase podařilo Běhavému, který přesně mířil hned osmkrát. Sobotní program uzavřela demolice FC Levels, kteří padli 1:20 s Inseminátors FC. V útoku vítězů úřadoval hlavně Martin Boček (6+2).

Nedělní zápasy zahájili práv Levels,kteří se postavili FC Gunners Most a dokázali zvítězit 3:1. Všechny tři góly vítězů zajistil Marušík mladší. Poté svou první letošní porážku okusili FC Jeptišky, a to poněkud překvapivě s týmem Old Bridge. Je ovšem třeba uvést, že Jeptišky hrály celé utkání v oslabení o jednoho hráče. Old Bridge nakonec zvítězili 8:2, když hned šest jejich gólů zařídil Kup. Následovala prohra proOFFICE s Hospodou Ulita, v poměru 2:8 po ještě přijatelném poločase 2:3.

Dalším utkáním dne byl střet mezi GMS Most a FC Katalánci SWAG. Katalánci dokázali vyhrát i své druhé víkendové vystoupení, tentokrát 3:1. Poté ke svému druhému nedělnímu zápasu nastoupily již početně kompletní Jeptišky, ale bohužel opět padly, tentokrát 6:9 se silnými Inseminátors FC. Téměř všechny góly vítězů zařídil Martin Boček, který tak přesně vyrovnal svůj sobotní zápis.

Posledním zápasem víkendu byla dohrávka odloženého zápasu mezi Inseminátors FC a FC Katalánci SWAG. V ní zvítězili Inseminátors 3:1 po dalším ofenzivním galapředstavení Martina Bočka.

Před posledním víkendem základní části jsou v čele tabulky stále FC Jeptišky před Inseminátors FC a Gamblers Most. Do podoby tabulky však stále promlouvá několik odložených zápasů. Střelcům vládne Boček, který má na svém kontě 34 zásahů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!