O víkendu výluka tramvají

0
2546

V sobotu 15. října 2016 od 5,00 do 23,00 hodin dojde k výluce provozu tramvajových linek po celé jejich trase Most, Velebudická – Most, nádraží – Litvínov, Citadela. V uvedenou dobu nebude provozována žádná tramvajová doprava.

Náhradní autobusový provoz:

Po dobu výluky bude zajištěna na obou linkách náhradní autobusová doprava. Před zahájením výluky pojede závěrečný spoj tramvaj linky č. 4 ve 3:51 hodin z Litvínova, Citadela do Mostu, dopravní podnik.

Po skončení výluky pojede první spoj tramvaj linka číslo 4 ve 23:17 hodin ze zastávky Most, dopravní podnik do Litvínova, Citadela.

Trasa náhradní autobusové dopravy za linku č. 4:

Linka č. 4 jede z Litvínova, Citadela z otočky ulicí Podkrušnohorská k hodinám, dále ul. S. K. Neumana do stanice náhradní dopravy Zimní stadion, dále do stanice Technické služby, Litvínov poliklinika, stanice náhradní dopravy, po panelech do stanice Litvínov, obchodní dům, u DP Litvínov vyjede z tramvajového pásu a jede do stanice Litvínov, nádraží kde staví směr Most v zastávce linky č. 13, a ve směru Citadela v náhradní zastávce na autobusovém nádraží (na 1. nástupišti). Dále jede do zastávky Litvínov, Báňské stavby, zastávka náhradní dopravy (ve směru do Mostu se vrací do stanice směr Litvínov) a podél kolejí na Chemopetrol, kde staví ve směru Most v zastávce linky č. 12, směr Litvínov v zastávce linky č. 28, dále jeden podél trati po silnici I/27, v Mostě okolo bývalé průmyslovky Chomutovskou ulicí na ulici Budovatelů, kde zastaví ve stanici Zimní stadion, zastávka náhradní dopravy, u VÚHU najede na panely a jede až do stanice Čs. mládeže, poté sjede z tramvajového pásu a jede do Mostu, dopravní podnik, zastávka linky č. 31. Zpět pojede po stejné trase.

Trasa náhradní autobusové dopravy za linku č. 2:

Linka č. 2 pojede z Mostu, Rudolická, zastávka linky č. 5 k Tescu zastávka linky č. 16 a dále po stejné trase jako linka č. 4. Z Mostu, dopravní podnik pokračuje do Most, Severografia, zastávka náhradní dopravy a Most, Velebudická, bývalá otočka linky č. 5. Zpět pojede po stejné trase.

Autobusy náhradní dopravy budou označené linkou č. 2 nebo 4 a cedulí Náhradní autobusová doprava.

V případě zpoždění Náhradní dopravy bude v Mostě a v Litvínově zajištěn přestup v přestupních uzlech.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!