Mostečtí se po nevydařeném úvodu zvedli a začali sbírat body

0
1171

V posledních kolech WSM ligy se zvedli hráči HC Most, kteří po neslaném nemastném úvodu nového ročníku konečně začali sbírat body.

Po domácí výhře nad týmem Trhači Kadaň překvapili i na ledě ve Frýdku – Místku, kde také urvali tři body. Tým se odlepil ode dna tabulky a v současnosti, kdy je za námi první čtvrtina soutěže, se nachází na 12. místě se ziskem 16 bodů.

„Musíme první čtvrtinu základní části hodnotit pozitivně, protože jsme ji sice nezačali dobře. Hlavně tu první polovinu, ale postupně se zvedáme. Z prvních zápasů jsme vyšli bodově naprázdno, ale body začínáme dohánět hlavně v zápasech, kde jsme nebyli přímo favorité. Jsou to pro nás plusové body,“ ohlédl se na klubovém webu za touto částí útočník Tomáš Rod. Ve středu se Most představil v Ústí nad Labem.

Utkání 13. Kola: HC Frýdek – Místek – HC Most 2:4 (0:1, 2:3, 0:0). Branky a nahrávky: 21. Miloš Roman (Christov), 40. O. Kovařčík (Chmielewski, Matyáš) – 1. Smolka (Rod, Alinč), 27. Smolka (Alinč), 28. J. Šimeček (Divíšek, Slavíček), 39. Strejček (Alinč, Smolka). Rozhodčí: Kika – Michal, Hanzlík. Vyloučení: 4:5. Diváci: 1482. Střely na branku: 31:24 (10:7, 13:10, 8:7).

Sestava HC Most: J. Hübl – Strejček, Novák, Šesták, Hora, Charousek, Cvrk, Bednárik – Rod, Alinč, Smolka – J. Doležal, Divíšek, Slavíček – Mical, Havlíček, Kubinčák – Šimeček, Řehoř.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!