Jiří Šlégr: Děkuji všem, kteří přijdou k volbám

0
1130

Vážené spoluobčanky, vážení spoluobčané,

chci vám říct, že rozumím vaší případné frustraci i naštvání z politiky a politiků. Když si ve vzácných volných chvílích lehnu na gauč a sleduji televizní zprávy, mám pocit, že je v naší zemi špatně snad úplně všechno. To se pak člověku z toho gauče ani nechce vstávat a nejraději by se na všechno vykašlal. Ale několik minut po závěrečné znělce je mi jasné, že tímto naší zemi nepomůžeme. Naopak by to byla nahrávka pro ty, kteří ji svým chováním soustavně ničí a pouze se na její úkor osobně obohacují.

Proto je nutné z toho gauče vstát, vyjít z ulity domácího pohodlí a za zlepšení poměrů zabojovat. Myslím na všechny lékařky, lékaře, zdravotní sestry i bratry, kteří nejsou dostatečně ohodnoceni za svou nesmírně náročnou, odpovědnou a pro nás všechny tak klíčovou práci a musí z našeho kraje často odcházet do Německa či jiných zemí a člověk, aby pak např. na Mostecku chodil do nemocnic i dalších zdravotních zařízení s překladatelem. Myslím na všechny učitelky a učitele, mající v rukou naše děti a jejich naprosto skandálně nízké platy a to jsem rád, že alespoň v letošním roce došlo k částečnému napravení situace. Myslím na všechny policistky, policisty a také hasičky a hasiče, kteří ve službě nasazují své zdraví a životy na stále nebezpečnějších ulicích či sídlištích. Myslím na všechny horníky, na jejich aktuální nejistotu související s neprolomením limitů a rovněž na jejich tvrdou dřinu, kdy jsou dlouhodobě jakousi výstavní skříní našeho kraje. Myslím rovněž na všechny dělníky, řemeslníky, zemědělce, bez kterých by byl náš region místem duchů. V neposlední řadě myslím také na všechny poctivé živnostníky, kteří v dobách zvyšujících se nejistot jsou věrni tomuto místu a vytvářením pracovních příležitostí, svými investicemi i službami jsou solí tohoto kraje. Myslím na všechny poctivé lidi Mostecka, budu za vámi vždy stát a v rámci svých možností pomáhat.

Ne já, ale vy rozhodnete! A to je dobře. Já vám mohu dát své čestné slovo, že tak jako jsem v hokejovém dresu bojoval za naši zemi, a když se na led vkradla nespravedlnost, tak se klidně i porval, stejně tak budu v případě, že mi dáte šanci, bojovat v Senátu za náš region.

Děkuji všem, kteří přijdou k volbám.

Jiří Šlégr

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!