Definitivní Ententýk, Ovečky&Ostatní

0
1214

V sobotu 22. října vystoupí v mosteckém klubu Metro ska-popová kapela Definitivní Ententýk. Podzimní koncert této skupiny je poslední letošní příležitostí užít si v Mostě její veselé a skočné písně. O skvělou atmosféru se pomohou postarat i muzikanti ze spřátelené kapely Ovečky&Ostatní. Koncert začne ve 21 hodin. Vstupenky bude možné zakoupit na místě za 70 Kč.

Definitivní Ententýk působí nejen na regionální hudební scéně už bezmála 22 let. Začátky jsou spojeny s litvínovským gymnáziem, kde kapela vznikla. Dnes hraje hudbu ve stylu ska s prvky funky a popu, což zajišťuje především úžasná dechová sekce. Šlapavá rytmika a nezaměnitelné texty dotváří nezapomenutelný dojem. V současnosti se kapela chystá do studia natočit v pořadí čtvrté (nebo třetí?) album.

Ovečky&Ostatní je nekonečný a nesmrtelný projekt mosteckých muzikantů spolčených kolem Petra Paneše. Tuto renesanční osobnost není mosteckým vůbec třeba představovat. Ovečky&Ostatní využívají ve své tvorbě písně známých kapel, které vzájemně kombinují a tím je mnohdy výrazně vylepšují. Nejedná se tedy o revivalovou kapelu v pravém smyslu slova.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!