Most smí používat název Repre

0
1767

Město Most už má jasno, za kolik a komu pronajme prostory ve svém kulturním domě. Zpět odkoupilo i ochrannou známku. Název Repre tak bude moci začít znovu používat.

Malý i velký sál včetně sociálního zařízení, šatny pro účinkující, bar na galerii velkého sálu a ve foyer velkého sálu, místnosti č. 221 a 306 a restauraci v prvním nadzemním podlaží pronajme město Most společnosti Městské divadlo v Mostě. Divadlo by zde mělo provozovat společensko-kulturní akce, a to za 5 000 korun měsíčně. „Úhrady za služby spojené s užíváním prostorů se budou pohybovat ve výši 24 793 Kč za jednu akci v topné sezoně a 6 380 Kč za jednu akci mimo topnou sezonu. Smlouva bude uzavřena na dobu určitou, a to od 1. 12. 2016 do 30. dubna 2018,“ informovala tisková mluvčí mosteckého magistrátu Alena Sedláčková.

Radnice odkupuje od společnosti CT Crestyl movitý majetek umístěný v kulturním domě Repre. Jedná se například o bary, topná tělesa, elektrické teplomety, koberce, záclony, scénické osvětlení nebo klimatizaci. Významná je i zpětná koupě ochranné známky Repre – Reprezentační dům města Mostu. Dosud tak město nemohlo tento název užívat a namísto něj využívalo název Kulturní dům města Mostu. Zmiňované vybavení, které město zpětně odkupovalo, včetně ochranné známky, přišlo na tři sta tisíc korun. „Součástí balíku byl i odkup ochranné známky. Prodávala se v roce 2010 v hodnotě kolem padesáti až šedesáti tisíc korun. Za totožnou částku jsme ji odkoupili i zpět,“ informoval náměstek primátora Marek Hrvol.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!