Na 1. náměstí budou nejlepší vánočky!

0
1454

Přesně za měsíc odstartují v Mostě poslední farmářské slavnosti v letošním roce. Tentokrát zavoní na prvním náměstí vánočky. Bude se soutěžit o NEJ vánočku. Hlásit do soutěže se můžete už teď.

Zimní farmářská slavnost se na 1. náměstí uskuteční v sobotu 10. prosince od 9 do 13 hodin. „Slavnost bude spojena opět se soutěží o nejchutnější pečivo. Porota tentokrát bude vybírat nejchutnější a nejkrásnější vánočky,“ potvrdila tisková mluvčí mosteckého magistrátu Alena Sedláčková. Zájemci o účast v soutěži se mohou do soutěžního klání hlásit už nyní a to nejpozději do 8. prosince. „Před začátkem farmářské slavnosti pak přinesou celou vánočku. Hodnotit se totiž bude nejen chuť, ale i celkový vzhled. Uvítáme rovněž, když se s námi účastníci podělí i o své recepty,“ uvedla dále tisková mluvčí.

Farmářské slavnosti budou na náměstí o to hezčí, že budou součástí již probíhajících vánočních trhů. Vánoce na náměstí letos začnou v Mostě mnohem dříve, než bývalo zvykem – a potrvají déle než v předchozích letech. „V letošním roce jsme připravili pro naše občany příjemné novinky. Jednou z nich je i prodloužená doba vánočních trhů. Nebudou trvat jen týden, ale celé adventní období, tedy od 27. listopadu do 22. prosince. Budou tedy i v době Farmářské slavnosti,“ uvedla náměstkyně primátora Markéta Stará.

Do soutěže o NEJ vánočku se hlaste u Hany Kaláškové z oddělení kultury a sportu mosteckého magistrátu, buď na telefonním čísle 476 448 325 nebo prostřednictvím e-mailu hana.kalaskova@mesto-most.cz. Další možností je také přihláška v Turistickém informačním centru.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!